Corriere: Vettel je dobil Barrichellov sindrom

0

Potem ko je Sebastian Vettel po dirki za VN Portugalske izrazil dvom v enakovredno obravnavo obeh dirkačev znotraj Ferrarijeve F1 ekipe, je italijanski novinar Daniele Sparisci prepričan, da štirikratni svetovni prvak išče izgovore za svojo katastrofalno sezono.

Medtem ko je Leclerc po novi odlični predstavi dirko v Portimau končal na zelo dobrem četrtem mestu, je imel znova bistveno več težav Sebastian Vettel, ki si je v boju s Kimijem Raikkonenom priboril eno točko za deseto mesto.

Vettel je po dirki odkrito namignil, da morda obstajajo razlike med obema Ferrarijevima dirkalnikoma, njegove trditve pa je nemudoma zanikal šef ekipe Mattia Binotto, ki je zatrdil, da sta oba Ferrarijeva bolida identična.

Daniele Sparisci je za Corriere della Serra izrazil prepričanje, da Vettel išče opravičilo za svojo katastrofalno sezono.

Vettel je očitno dobil Barrichellov sindrom. Njegove teze o domnevni neenakosti bolidov služijo kvečjemu za preusmeritev pozornosti od njegove katastrofalne sezone. Kakšno korist bi imel Ferrari od tega, da bi sabotiral Vettla in namenoma izgubljal točke v konstruktorskem prvenstvu, ki prinašajo veliko denarja. Vettel se ne znajde v letošnjem dirkalniku in ni edini, ki se mu je to zgodilo. Videli smo kaj se je pri Red Bullu dogajalo s Pierrom Gaslyjem.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje