Alonso je “kot velik morski pes – Ko zazna kri, bo napadel”

1

Vodja Renaultove ekipe Cyril Abiteboul je razkril, da je Fernando Alonso zelo zadovoljen z nedavnim napredkom ekipe in da je ob vrnitvi v Formulo 1 “zelo lačen” uspeha, ki ga lahko doseže s francoskim moštvom.

Alonso je včeraj v okviru snemalnega dne v Barceloni prvič preizkusil letošnji Renaultov dirkalnik R.S.20. Abiteboul je razkril, da je bil dvakratni prvak med dirko za VN Eifla neprestano v stiku z ekipo, ki je na Nurburgringu dosegla prve stopničke po vrnitvi v Formulo 1 2016.

“Prejeli smo sporočila pred dirko, med njo in po njej,” je dejal Abiteboul. “Navdušeni bi bili nad njegovo stopnjo zanimanja za naš projekt.”

Medtem ko pri Renaultu vidijo nove tehnične predpise v letu 2022 kot največjo priložnost, da zapolnijo vrzel proti prevladujoči Mercedesovi ekipi, je njihov letošnji napredek zbudil upanje na uspeh tudi v sezoni 2021, ki bo za moštvo, ki se bo imenovalo Alpine F1 dirkal Alonso.

Mislim, da je bilo takrat, ko se je pridružil moštvu zanj pomembno predvsem leto 2022. Bolj kot sezona teče in z napredovanjem ekipe, napredovanjem bolida, bolj ga zanima tudi leto 2021. Fernando je kot velik morski pes. Takoj, ko začne čutiti kri, hoče napasti. To je tisto, kar vidim, vidim morskega psa, ki je zelo lačen.

guest
1 Comment
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
peter

japajade
Ali se ne spomnite, da ni naredil nič, da bi prehitel Rusa v BayMarini za naslov prvaka!!