Verstappen: “Vseeno mi je koliko zmag in naslovov ima Hamilton”

0

Na tiskovni konferenci pred dirko v Rusiji je Max Verstappen zatrdil, da sicer občuduje neverjetno statistiko Lewisa Hamiltona, kljub temu pa poudarja, da mu je v bojih na stezi popolnoma vseeno koliko zmag ali naslovov ima njegov nasprotnik.

Medtem ko bo Lewis Hamilton na prihajajoči dirki za VN Rusije lovil Schumacherjev rekord po številu zmag, si želi Max Verstappen predvsem popraviti slab vtis s preteklih dveh dirk, ko je zaradi težav z motorjem ostal brez ene same točke.

Verstappen je pred začetkom dirkaškega vikenda v Rusiji izrazil upanje, da bo dirka v Sočiju za Red Bull potekala bolj gladko, hkrati pa pripomnil, da ga rekordi ostalih dirkačev na stezi ne zanimajo.

Zmagati na toliko dirkah in osvojiti toliko prvenstev je seveda impresiven dosežek, toda name to nima nobenega vpliva. Ko na stezi dirkam proti Hamiltonu, mi je popolnoma vseeno koliko zmag ali naslovov ima. Ko zapeljem na stezo želim premagati vse, ne glede na njihovo statistiko. Upam, da smo rešili težave, ki smo jih imeli na zadnjih dveh dirkah in, da bo vikend v Sočiju potekal brez težav.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje