Verstappen: Vseeno mi je kdo je moj moštveni kolega, saj bom premagal vsakogar

0

Max Verstappen je zadovoljen s trenutno dirkaško zasedbe ekipe Red Bull, Nizozemec pa hkrati poudarja, da mu je pravzaprav vseeno kdo je njegov moštveni kolega, saj je prepričan, da lahko premaga vsakogar.

Potem ko Alexander Albon le stežka drži korak z Verstappnom, se že dlje časa pojavljajo govorice, da bi lahko pri Red Bullu po koncu sezone zamenjali britansko-tajskega dirkača.

Da je pripravljen na vrnitev v Milton Keynes je že priznal zmagovalec dirke v Monzi Pierre Gasly, sedeža pri Red Bullu pa si želita tudi Sergio Perez in Nico Hulkenberg.

Max Verstappen se ne strinja z mnenjem nekaterih, ki pravijo, da bi moral Red Bull ob bok Nizozemcu postaviti izkušenega dirkača kot sta Perez in Hulkenberg.

V tem ne vidim smisla, saj sam natančno vem kaj moram storiti. Morda bi bilo to bolj smiselno v moji prvi sezoni, ko sem se še spoznaval s Formulo 1. Zadovoljen sem s trenutno dirkaško zasedbo. V vsakem primeru pa bom premagal kogarkoli, ki bi prišel v ekipo, tako da mi je pravzaprav vseeno kdo je moj moštveni kolega.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje