URADNO: Sebastian Vettel bo v sezoni 2021 dirkal za Aston Martin

0
Edit by RaceFans.net

Ekipa Racing Point, ki se bo prihodnje leto imenovala Aston Martin, je uradno potrdila, da bo novi dirkač moštva v sezoni 2021 štirikratni svetovni prvak Sebastian Vettel.

Lastnik Aston Martina Lawrence Stroll si je v svoje vrste prizadeval zvabiti Vettla vse od trenutka, ko je Ferrari potrdil, da z Nemcem ne bo podaljšal sodelovanja. Potem ko je včeraj Sergio Perez objavil novico, da zapušča ekipo, so danes pri Racing Pointu tudi uradno potrdili, da bo novi moštveni kolega Lancea Strolla postal Sebastian Vettel.

“Vesel sem, da končno sporočim to vznemirljivo novico o svoji prihodnosti,” je dejal Vettel. “Izjemno ponosen sem, da bom leta 2021 postal voznik Astona Martina.

Zame je nova dogodivščina z resnično legendarnim avtomobilskim podjetjem. Bil sem navdušen nad rezultati, ki jih je ekipa dosegla letos, in verjamem, da bo prihodnost videti še lepša. Energija in zavzetost Lawrencea za ta šport sta navdihujoča in verjamem, da lahko skupaj zgradimo nekaj prav posebnega. Še vedno gojim veliko ljubezen do Formule 1 in moja edina motivacija je dirkati v boju za najvišja mesta. Dirkanje z Aston Martinom bo zame velik privilegij. “

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje