Mick Schumacher: Moj oče je največji v zgodovini F1

0

Mick Schumacher priznava, da je na velike uspehe svojega očeta Michaela Schumacherja neizmerno ponosen. Sin sedemkratnega svetovnega prvaka Formule 1, je bil že od mladih let odločen, da si želi stopiti po stopinjah slavnega očeta in postati profesionalni dirkač.

Mick, ki je pretekli dirkaški vikend prevzel vodstvo v prvenstvu Formule 2, bi lahko že prihodnje leto debitiral tudi v Formuli 1. 

Čeprav Lewis Hamilton v elitnem razredu motošporta že dosega Schumacherjeve rekorde, pa za mladega Nemca dvomov o najboljšem dirkaču v zgodovini ni.

“Nikoli si nisem želel početi ničesar drugega. Ljudje me pogosto primerjajo z očetom, kar pa zame ni težava. Lepo je, če te primerjajo z najboljšim, v kolikor je to tvoj oče pa še toliko bolje. Ponosen sem, da sem sin največjega dirkača vseh časov. Vesel sem, da je najuspešnejši dirkač v zgodovini in zato ga občudujem. Seveda to prinaša dobre in slabe strani. Zaradi njega imam veliko podporo iz celotnega sveta, za kar sem zelo hvaležen. Lewis je v zadnjih letih opravil izjemno delo in rekordi so tu zato, da se rušijo. Kljub temu pa je zame moj oče še zmeraj najboljši dirkač v zgodovini.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje