Mercedes: Rdeči varnostni avtomobil je odraz spoštovanja, ki ga je odobril Ferrari

0

Ob Ferrarijevi 1000. dirki v Formuli 1, ki jo bo Scuderia praznovala na svoji stezi v Mugellu, so lepo gesto pripravili tudi pri Mercedesu, saj bo ta konec tedna v rdeče obarvan tudi varnostni avtomobil Mercedes AMG GTR F1.

Medtem ko so številni Mercedesovo potezo označili za lepo gesto, so se hkrati pojavila določena namigovanja, da je nemški proizvajalec nekoliko zbodel svojega rivala v trenutku, ko Ferrari preživlja veliko rezultatsko krizo.

Pri Mercedesu so tovrstna namigovanja takoj zanikali in zatrili, da gre za odraz spoštovanja.

Ta gesta je odraz spoštovanja in naš doprinos k obeležitvi Ferarijeve obletnice. Poteza je bila usklajena z vodstvom Ferrarija, ki se je odobrilo našo gesto in prižgalo zeleno luč.

Svojo najbolj cenjeno ekipo je počastila tudi Formula 1 in Ferrari vključila v sam naziv dirke (Velika nagrada Toskane Ferrari 1000), ekipa iz Maranella pa bo nastopila v ekskluzivni barvni podobi iz leta 1950.

Ferrari bo prihajajoči konec tedna na svoji stezi v Mugellu, kot prva ekipa presegel mejnik 1000. dirk v Formuli 1, Scuderia pa bo za ta dogodek nastopila v posebno retro barvni shemi.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje