Horner ne razume Gaslyja: Imel je popolnoma enak bolid kot Verstappen

0

Po uspešnem začetku sezone, je Red Bull po dveh zaporednih odstopih odstopa Maxa Verstappna izgubil priključek z vodilnim Mercedesom in Lewisom Hamiltonom. Moštvu iz Milton Keynesa so v uteho prve stopničke v karieri Alexandra Albona, s katerimi je britansko – tajski dirkač vsaj malce utišal vse glasnejše kritike na svoj račun.

Albon, ki v letošnji sezoni še ni zmogel resno ogroziti svojega moštvenega kolega, se je pod dodatnim pritiskom znašel po neverjetni zmagi Pierra Gaslyja, ki je z AlphaTaurijem slavil v Monzi.

Gasly je medtem že zatrdil, da je pripravljen na vrnitev k Red Bullu, ki ga je sredi lanske sezone zamenjal prav z Albonom, ob tem pa je mladi Francoz dejal, da mu je v prvem poskusu spodletelo, ker naj bi pri moštvu rdečih bikov vse svoje karte stavili na Verstappna.

Gaslyjeve trditve je za ESPN že zavrnil šef ekipe Christian Horner, ki je hkrati potrdil, da Albon še naprej uživa zaupanje moštva iz Milton Keynesa.

Nimam pojma, o čem govori. Njegov dirkalnik je bil identičen tistemu, ki ga je imel Max. Pierre se lani nikakor ni znašel in zato mislim, da je bila to pravilna odločitev. V tem okolju si je opomogel, bolid je lažje voziti, to mu vliva zaupanje in povrnil si je samozavest. Vesel sem ko vidim kako so se pri ekipi AlphaTauri vse stvari sestavile v celoto. Pri Red Bullu zaenkrat ohranjamo zaupanje v Alexa, saj dobro vemo, da še ni pokazala vsega kar je sposoben.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje