F1 v Turčiji: V šestih urah prodano že 40.000 vstopnic

0

Organizatorji velike nagrade Turčije so sporočili, da so v samo šestih urah po začetku prodaje, prodali že več kot 40.000 vstopnic. Zaradi dejstva, da izvedbo dirke v Carigradu finančno podpira turška vlada, lahko vstopnice kupite že za slabe štiri evre na dan.

Vstopnice lahko kupite na povezavi

VN Turčije je bila na dirkališču Istanbul Park nazadnje na sporedu leta 2011, Formula 1 pa je letos v modificiran koledar, ki ga je močno zaznamovala pandemija koronavirusa, uvrstila tudi priljubljeno stezo v Carigradu.

Turška prestolnica bo 15. novembra tako gostila 14. dirko sezone 2020 predsednik organizacijskega odbora Vural Ak pa je na nedavni tiskovni konferenci razkril, da si želijo na dirkališče privabiti 100.000 gledalcev.

Pripravljeni smo na vse. Če se stanje glede bolezni poslabša kot zdaj, potem lahko dirko organiziramo brez gledalcev. Vemo pa, da je zmogljivost te steze približno 220.000 gledalcev na tribunah in odprtih površinah ob stezi. Če bomo morali nekatere odseke iz varnostnih razlogov zapreti, bo dirko lahko, po pravilih socialne distancie spremljalo približno 100.000 gledalcev.

Vstopnice lahko kupite na povezavi.

 

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje