Bottasa po startu dirke zmotila “ogromna” čebela

0

Valtteri Bottas je razkril, da je na začetku dirke za VN Rusije zgrešil točko zaviranja, ker ga je zmotila “ogromna čebela”.

Bottas je po odličnem startu s tretjega mesta v prvi ovinek zapeljal ob boku Lewisa Hamiltonu, a je Finec nato ob zaviranju vendarle moral priznati moč svojemu moštvenemu kolegu.

Po Hamiltonovi kazni je Bottas na koncu slavil svojo deveto zmago v karieri, Finec pa je po koncu dirke razkril, da ga je v prvem ovinku zmotila zelo velika čebela.

Vedel sem, da bom imel na dirki veliko priložnosti in prva se je ponudila že na startu. Z mesta sem speljal zelo dobro in skoraj sem se že prebil pred Lewisa, nato pa je v moj vizir udarila ogromna čebela in nisem videl kje moram začeti z zaviranjem. Posledično sem podaljšal linijo in Lewis je to izkoristil. Ker sem startal s srednjimi pnevmatikami sem vedel, da bodo priložnosti še prišle, potem ko je Lewis prejel kazen pa sem le še nadzoroval dirko. Vesel sem, da so se stvari končno sestavile in ta zagon bom poskušal prenesti tudi v naslednje dirke.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje