Vettel pred dirko optimističen: Težko bi bilo še slabše

0

Sebastian Vettel kljub zgolj 10. mestu v kvalifikacijah z optimizmom pričakuje nedeljsko dirko, saj meni, da bo situacija težko še slabša.

Vettel se od samega začetka dirkaškega vikenda v Silverstonu spopada s številnimi težavami. Potem ko je moral zaradi okvare hladilnega sistema izpustiti prvi prosti trening, je imel na naslednjih dveh težave s slabo pritrjenimi stopalkami.

Dirkač Ferrarija se je sicer uspel prebiti v zadnji del kvalifikacij, bo pa moral Vettel za razliko od svojega moštvenega kolega Charlesa Leclerca, dirko v Silverstonu začeti z mehko različico pnevmatik, kar bi mu lahko še dodatno otežilo prvi del dirke.

Po vseh težavah, ki so ga že doletele, pa Vettel dirko vendarle pričakuje z določeno mero optimizma.

Nikogar ne želim obtoževati slabih namer, toda do sedaj nam ni uspevalo praktično nič. Imel sem veliko težav z iskanjem ritma, toda razmeroma sem prepričan, da bo na dirki bolje. Koliko, ne vem in ne morem ničesar obljubiti, vendar ne more biti veliko slabše. Startam in 10. mesta z napačnimi pnevmatikami, toda dal bom vse od sebe, da dosežem najboljši možni rezultat.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje