Mercedes: Zaradi naše dominacije nas napadajo z vseh strani

2

Šef ekipe Toto Wolff se zaveda, da si Mercedes z nadaljevanjem svoje prevlade v Formuli 1 ne bo pridobil novih prijateljev, kljub temu pa je Avstrijec ponosen na izjemno delo svoje ekipe, ki se zdi tudi v sezoni 2020 nepremagljiva.

Lewis Hamilton in Valtteri Bottas sta v kvalifikacijah pred dirko za VN Velike Britanije brez težav zasedla prvo startno vrsto, tretjeuvrščeni Max Verstappen pa je za najhitrejšim časom zaostal za več kot sekundo.

Čeprav se Wolff zaveda, da takšna dominacija njegove ekipe ne navdušuje nekaterih konkurentov in navijačev pa zatrjuje, da Mercedes ne namerava popuščati.

Tokrat smo bili v svoji ligi in zavedam se, da si s takšnimi predstavami ne bomo pridobili novih prijateljev. Že tako nas napadajo z vseh strani, toda ponosen sem na delo naše ekipe, ki iz dneva v dan gara, da lahko dirkača na stezi dirkata s tem izjemnim dirkalnikom. Tukaj smo z enim samim ciljem. Želimo zmagovati in se boriti za naslov, ob tem pa se ne smemo sprostiti, temveč nadaljevati s trdim delom.

guest
2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Uroš

Ja lepo, vendar nisem prepričan, če je vse v mejah zakonitosti. Iz vesolja se vidi, da se jih favorizira že od štarta naprej 2014.

Michael Schumacher

Treba se po sprijazniti da je ekipa Marcedesa top moštvo in ne pušča plus ima najboljšega voznika .In vse je legalno