Leclerc, Stroll, Ocon in Russell h komisarjem, Hamilton se je izognil preiskavi

0

Po zaključku kvalifikacij v Silverstonu imajo komisarji polne roke dela. v prostore FIE so tako morali oditi Charles Leclerc, Lance Stroll, Esteban Ocon in George Russell, medtem ko se je Lewis Hamilton preiskavi izognil.

Charles Leclerc, ki je kvalifikacije končal na četrtem mestu se je v preiskavi znašel potem, ko so ga Ferrarijevi mehaniki iz garaže spustili neposredno pred dirkača ekipe Racing Point Lancea Strolla. Kanadčan je moral na zagovor zaradi enakega prekrška, saj je iz garaže zapeljal v smer vožnje Daniela Ricciarda.

Komisarji preiskujejo tudi Georgea Russella, ki je svoj hiter čas v prvem delu kvalifikacij postavil ob rumenih zastavah, ki jih je povzročil njegov moštveni kolega pri Williamsu Nicholas Latifi.

Na zaslišanje je moral tudi Renaultov Esteban Ocon, ki je v hitrem krogu oviral Kimija Raikkonena. Pričakovano je bilo, da bo moral zaradi enakega prekrška komisarje, zaradi oviranja Carlosa Sainza obiskati tudi najhitrejši v kvalifikacijah Lewis Hamilton, ki pa se je na koncu preiskavi izognil.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje