Kje je v zadnjih dveh tednih zares bil Sergio Perez?

0

Čeprav je dirkač ekipe Racing Point Sergio Perez, ki bo moral zaradi okužbe s koronavirusom izpustiti nedeljsko dirko v Silverstonu zatrdil, da je v zadnjih dveh tednih spoštoval vse varnostne protokole, na dan prihaja vse več informacij, da temu ni bilo povsem tako.

Perez v četrtek ni prišel v Silverstone, saj je redno testiranje na koronavirus pokazalo “neprepričljive” rezultate. Dirkač ekipe Racing Point je bil nato ponovno testiran, drugi test pa je potrdil okužbo s Covid-19.

Sergio Perez se je v videoposnetku oglasil vsem svojim navijačem in razkril, da je po dirki na Madžarskem odpotoval v Mehiko na obisk k mami, a je ob tem spoštoval vse varnostne protokole, ki jih je predpisala FIA.

Po poročanju ESPN je sicer Perez po dirki na Madžarskem zares odpotoval k svoji družini v Mehiko, a se ob tem ni držal predpisanih standardov, da mora svoj prosti čas preživljati v svojem “mehurčku”. Perez je bil tako brez maske opažen na fotografiji z neznano osebo, najverjetneje je šlo na navijača, ki je pristopil k dirkaču moštva Racing Point.

Perezova žena Carola Martinez je 24. julija objavila še eno fotografijo ob kateri je zapisala, da sta skupaj na dopustu v Italiji, kar kaže na to, da je Mehičan obiskala več krajev. Objava je bila sicer izbrisana takoj, ko je postalo uradno, da je dirkačev test na koronavirus pozitiven.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje