Hamilton: Ne razumem kako lahko v drugih športih pokleknejo vsi

3

Lewis Hamilton je pohvalil Formulo 1, da je povečala svojo vključenost v boju proti rasizmu, a se hkrati še zmeraj sprašuje kako je možno, da vsi dirkači pred dirko nočejo poklekniti.

Potem ko so Hamilton in nekateri drugi vozniki kritizirali Formulo 1, da posebnemu dogodku pred dirko ne posveča dovolj pozornosti, je vodstvo najhitrejšega športa pred dirko v Silverstonu organiziralo protest proti rasni diskriminaciji, ki je dirkačem omogočil, da izrazijo svojo podporo v boju proti rasizmu.

Hamilton je zadovoljen, da je Formula 1 odgovorila na njegove pozive, hkrati pa ne razume, da se nekateri dirkači še zmeraj ne želijo pridružiti klečanju pred dirko.

Mislim, da je Formula 1 po številnih razpravah naredila veliko boljše delo. Prejšnji teden se je veliko govorilo o tem, kako se lahko združimo in naredimo več. Lahko ste videli, da je bilo veliko bolj profesionalno. Ne bom povedal, kakšno je moje mnenje o tem, ali morajo vsi poklekniti ali ne, toda če pogledate vse druge športe, npr. košarko ali nogomet, kjer vsi pokleknejo ne glede na njihovo raso. Morda bi morali z dirkači opraviti še dodatne pogovore na individualni ravni. “

guest
3 Comments
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Grega

Zdaj pa že pretirava! Tudi vsi temnopolti ne pokleknejo(NBA)

Alexx

Formula 1 postaja ujetnica Hamiltona…

dkosir

debil. če hoče naj zaradi mene kleči cel vikend, tudi v avtu, neha pa naj vsiljevati svoje fore drugim. vsak naredi kar želi