Ricciardo Alonsu ne bo odstopil svojega bolida

0

Daniel Ricciardo se ne bo odrekel svojemu bolidu RS20, da bi Fernandu Alonsu pomagal pri pripravi na vrnitev v Formulo 1, saj Španec po njegovem mnenju ne potrebuje nobene pomoči.

Pred dvema mesecema je Ricciardo šokiral Renault, ko napovedal, da bo leto 2020 njegova druga in zadnja sezona pri ekipi iz Enstona.

Avstralec je podpisal večletno pogodbo z Mclarnom, Renault pa je za njegovega naslednika izbral Fernanda Alonsa, ki se bo po dveh letih premora vrnil v elitni razred motošporta.

Medtem so se pojavile špekulacije, da bi lahko Alonso v pripravah na vrnitev že letos preizkusil Renaultov bolid na kakšnem izmed prostih treningov, vendar Ricciardo zatrjuje, da mu svojega sedeža ne namerava odstopiti.

Alonso ne potrebuje nobene pomoči. Ni bilo videti, kot da se je s starostjo kakorkoli upočasnil. Njegova zadnja sezona v F1 leta 2018 z Mclarnom, je bila glede na to kar sem slišal in videl precej močna. Očitno rezultati niso bili najboljši, toda kar se tiče maksimalnega izkoristka zmogljivosti bolida, mislim, da je bilo očitno, da mu je dobro uspelo. Zato mislim, da ne potrebuje pomoči. V dirkalniku si želim preživeti kar največ časa in zato mu ne nameravam odstopiti sedeža na prostih treningih.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje