Hill: Bottas se mora igrati psihološke igrice, če želi premagati Hamiltona

0
(L to R): Lewis Hamilton (GBR) Mercedes AMG F1 with his team mate Valtteri Bottas (FIN) Mercedes AMG F1 in qualifying parc ferme. Austrian Grand Prix, Saturday 4th July 2020. Spielberg, Austria. FIA Pool Image for Editorial Use Only

Nekdanji svetovni prvak Formule 1 Damon Hill je prepričan, da mora Valtteri Bottas uporabiti vsako razpoložljivo taktiko, če želi premagati moštvenega kolega Lewisa Hamiltona, vključno s psihološkimi igricami.

Medtem ko je Bottas letošnjo sezono pričel z zmago, je Finec na naslednjih dveh dirkah izgubil boj z moštvenim kolegom Hamiltonom, ki je z zmago na Madžarskem prevzel vodstvo v skupnem seštevku svetovnega prvenstva.

Hill meni, da mora Bottas, v kolikor želi premagati šestkratnega svetovnega prvaka uporabiti vse razpoložljive trike, vključno s psihološkimi igricami, ki jih je leta 2016 v boju s Hamiltonom uporabil Nico Rosberg.

Ugotoviti mora kako pritiskati na Lewisa. Če to pomeni, da mora igrati psihološke igrice na katere je namigoval Rosberg, potem mora storiti to. Najti mora način, da odklene naslednjo stopnjo. Mislim, da jo ima vsak voznik, vendar mora poiskati dostop do nje. Iskreno, ne vem kaj natančno je potrebno storiti, da bi Lewisa vrgli iz tira. Videti je precej nepredstavljivo, toda Rosbergu je uspelo. “

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje