Hamilton: V F1 bom dirkal še vsaj tri leta

1

Lewis Hamilton je razkril, da pričakuje, da bo ostal v Formuli 1 še vsaj tri leta, kar je dlje, kot je prvotno načrtoval.

Šestkratni svetovni prvak, katerega pogodba z Mercedesom se izteče ob koncu sezone 2020 je dejal, da mu je prisilna prekinitev dirk v začetku tega leta zaradi svetovne pandemije, dala novo energijo.

Pred dirko za VN Velike Britanije, ki bo ta konec tedna zaradi omejitev potekala brez gledalcev, je Hamilton dejal, da upa, da bo lahko prihodnje leto na domači dirki nastopil pred številčno množico navijačev na tribunah.

Mislim, da ne moremo ničesar reči z gotovostjo, toda zagotovo nameravam biti tu. Upam in želim si, da bom prihodnje leto tukaj v Silverstonu tako jaz, kot tudi navijači. Težko rečem kako dolgo bom še dirkal v F1, toda med prekinitvijo, ki smo jo imeli letos sem si nabral kar nekaj dodatne energije in dobil nov zagon. Prepričan sem, da bom v Formuli 1 ostal še vsaj tri leta, kar je dlje kot sem prvotno načrtoval. Še naprej si bom poskušal na vsaki dirki zaslužiti svoj položaj. Ne želim biti v Formuli 1 zgolj zato, ker sem bil v preteklosti svetovni prvak.

guest
1 Comment
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Predator

Pojdi raje v Afriko slone jahat!