Hamilton leta 2013: Vettlova dominacija bi lahko zdolgočasila navijače

5

Šestkratni svetovni prvak Lewis Hamilton v elitnem razredu motošporta dominira vse od nastopa hibridne ere Formule 1, v kateri je ekipa Mercedes osvojila vse razpoložljive naslove tako v konkurenci voznikov, kot konstruktorjev.

Hamilton pa ni bil vselej tako naklonjen dominaciji ene F1 ekipe, kar je Britanec jasno izrazil v sezoni 2013, v kateri je Sebastian Vettel osvojil svoj četrti zaporedni naslov svetovnega prvaka.

Hamilton je tedaj v intervjuju za BBC izrazil zaskrbljenost, da bi lahko F1 zaradi dominacije Vettla in Red Bulla začela izgubljati občinstvo.

Spomnim se, da sem se v časih Schumacherja in Ferrarija zbudil in gledal začetek dirke, potem pa zaspal in se znova zbudil, ko je bilo konec, ker sem vedel, kaj se bo zgodilo. Prepričan sem, da danes veliko ljudi počne prav to. Bojim se, da bi lahko Formula 1 zaradi dominacije Vettla in Red Bulla izgubila veliko navijačev.

guest
5 Comments
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Predator

Ne že spet ti čokolino! Tebe gledat in vašo dominacija 5× bolje dolgočasi navijače!!!!

Kobe

Ta hamle je glup u PM. Naj se raje pobarva na vijolično.

Predator

Točno tako Kobe!

RC1

Očitno ima težave s spominom.

marjan

Sedaj pa je isto sedeti v najbolšem avtu je super,če pa bi dobil kako rasklopotano škatlo pa bi jokal na vse pretege,hemilton ti si poprečen voznik vozniki prejšnih generacij so bili zate profesorji.