Grosjean je po dolgem pogovoru s Hamiltonom spremenil svoje mnenje: Morda bi morali vsakič poklekniti

0

Romain Grosjean je pred dirko za VN Velike Britanije razkril, da sta z Lewisom Hamiltonom v dolgem pogovoru razčistila nesoglasja glede tega, kako pogosto bi morali dirkači poklekniti v podporo boju proti rasizmu.

Hamilton je po dirki na Madžarskem dejal, da je Francoz eden tistih, ki menijo da je dovolj v kolikor bi dirkači v podporo boju proti rasizmu pokleknili zgolj enkrat, kar je sprožilo burne reakcije v medijih in na družbenih omrežjih.

Grosjean je na tiskovni konferenci v Silverstonu razkril, da sta se s Hamiltonom o zadevi že pogovorila, svoje mnenje pa je dirkač ekipe Haas medtem že spremenil.

Slišala sva se po telefonu in se o zadevi pogovarjala skoraj uro. Lewisu sem razložil, da sem morda storil narobe, morda sem ravnal pravilno, ne vem. Kot vodja združenja dirkačev GPDA sem izpostavil dejstvo, da kakšnih osem ali devet voznikov ni zadovoljno z načinom, na katerega to počnemo. Ko sem kasneje razmišljal o tem, je bilo verjetno narobe. Lewis je imel nekaj dobrih argumentov, imel sem jih tudi sam, vendar mislim, da na koncu ni bilo pravilno ravnati na ta način.

 

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje