Ferrari: Težave so večje kot smo mislili, saj zaostajamo na vseh področjih

2

Šef ekipe Ferrari Mattia Binotto je priznal, da bo Ferrari potreboval kar nekaj časa, preden se bo lahko znova boril za sam vrh Formule 1.

Potem ko je Ferrari v lanski sezoni zbral 3 zmage in 11 najboljših startnih položajev, je leto 2020 prineslo veliko razočaranje, saj novi Ferrarijev bolid ni konkurenčen Mercedesu in Red Bullu v boju za najvišja mesta.

Šef Ferrarija Mattia Binotto priznava, da je Scuderia s konceptom letošnjega dirkalnika brcnila v temo in opozarja, da za Ferrarijeve težave ne obstaja hitra rešitev.

Žal za naše težave ne obstaja hitra rešitev, saj zaostajamo na vseh področjih. Zgrešili smo tehnični koncept bolida in zadeve se ne da popraviti v treh tednih. Moramo biti potrpežljivi in nadaljevati s trdim delom. Imamo odlično ekipo in prepričan sem, da bomo prebrodili krizo v kateri smo se znašli.

guest
2 Comments
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Bostjan polunsek

Jaz hočem da naj pride takoj nazaj v formo.Kot je bil prešnjo leto 2017in dvatisič 2018 leto pa muje ospelo zmagati in premagovati marcedeza je bli odličen diralnik in močan motor v dtaliku feerarija zdaj pa ospaha konec 2019 sto leto pa pzlu in okvaro avtomobila razočaranje…do 2020 isto spet.konec

Bostjan polunsek

Ježe.hvla za romevnje če neveste gdosem ta go spot na svidanje