Elkann: Binotto lahko Ferrari popelje v zmagovalno ero

0

Predsednik Ferrarija John Elkann kljub slabemu začetku sezone ne namerava odreči podpore šefe ekipe, saj je po njegovem mnenju Mattia Binotto prava oseba, ki lahko Ferrari vrne nazaj na zmagovita pota.

Čeprav so nekateri že menili, da bo moral Binotto pa slabem začetku sezone zapustiti svoje mesto, pa vodstvo Ferrarija še naprej stoji za svojim šefom ekipe.

Predsednik Ferrarija John Elkann je namreč prepričan, da kadrovske menjave ne bi rešile težav ekipe iz Maranella, ki mora po njegovem prepričanju svoj pogled obrniti v prihodnost.

Mattia je pred letom dni prevzel Scuderio in ima vso znanje ter lastnosti, da začne nov zmagovalni cikel. Bil je pri Ferrariju že, ko sta bila tam Jean Todt in Michael Schumacher, zato ve kako zmagovati. Postavljamo temelje za gradnjo nečesa pomembnega in trajnostnega, kar se odraža v petletni pogodbi, ki smo jo podpisali s Charlesom. To se do sedaj v zgodovini Ferrarija še ni zgodilo. Leclerc in Sainz bosta v Maranellu tesno sodelovala z inženirji, nov bolid pa bo nastal z njuno pomočjo.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje