Binotto: Trenutno nismo vredni imena Ferrari

2

Po velikem razočaranju pred tednom dni, so kvalifikacije za Ferrari ta vikend odvile še nekoliko slabše. Šef ekipe Mattia Binotto ob tem opozarja, se mora ekipa iz Maranella soočiti z neprijetno resnico – letošnji Ferrari je preprosto prepočasen.

Med drugimi kvalifikacijami letošnje sezone so se za Ferrari na zaslonu pojavile boleče številke. Charles Leclerc je izpadel v drugem delu kvalifikacij, Sebastian Vettel pa je v tretjem delu zasedel zadnje 10. mesto.

Binotto je ob koncu sobotnega dne v Spielbergu povedal:

To je bilo veliko razočaranje. Moramo se sprijazniti, da štoparica nikoli ne laže. V dveh kvalifikacijah letošnje sezone nismo bili konkurenčni, čeprav v različnih pogojih. Ne le proti našim tekmecem v zadnjih nekaj letih, temveč tudi proti drugim, ki smo jih do nedavnega znali obdržati za sabo. Posodobitve smo pripeljali pred rokom, a očitno niso pokazale svojega učinka na progi. Ugotoviti moramo, zakaj in to spremeniti. Naše trenutno stanje ni vredno imena Ferrari. Ne bi smeli slepo strmeti v to, vendar ne smemo prezreti dejstev. “

guest
2 Comments
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Uroš

Ta trenutek je že 12 let na žalost in so padli tako globoko, da se brez novih ljudi tuji kader, ne bodo rešili.

Aleš99

Niste ze nekaj časa