Alonso: Z Renaultom želim postati svetovni prvak

0
La Morgal, SPAIN: Fernando Alonso addresses the media before the race during the IX Solidarity Race Fernando Alonso Liberbank Foundation held at the Fernando Alonso Circuit in La Morgal, Spain on December 24, 2019.

Fernando Alonso bo star že 39 let, ko se bo prihodnje leto z Renaultom vrnil v Formulo 1. Kljub temu, da bo Španec med najstarejšimi dirkači na startni vrsti, pa je prepričan, da ga leta ne bodo ovirala pri dirkanju v elitnem razredu motošporta.

Alonso bo v sezoni 2021 pričel že svojo tretjo epizodi pri Renaultu, s katerim je osvojil dva naslova svetovnega prvaka.

Španski dirkač se vrnitve v najhitrejši cirkus že veseli, ob tem pa poudarja, da je pripravljen bolje, kot kadarkoli prej.

Štoparica je edina, ki šteje in ne starost. Nikoli nisem ničesar dosegel zaradi potnega lista ali mojega datuma rojstva. Vedno je vse odvisno od štoparice in prepričan sem, da sem dovolj hiter. Potrudil se bom po svojih najboljših močeh in skušal pomagati ekipi. Želim postati svetovni prvak. To je moje poslanstvo in za ekipo se bom trudil po svojih najboljših močeh. “

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje