Luksuzne nepremičnine Fernanda Alonsa

0

Znano je, da najboljši vozniki zaslužijo več deset milijonov letno, kar jim omogoča brezskrbno luksuzno življenje, ki ga bodisi skrbno skrivajo bodisi radostno delijo preko družabnih omrežij. Med najbogatejše dirkače v zgodovini sodijo Michael Schumacher, Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Sebastian Vettel in Kimi Raikkonen. Svoje premoženje so med drugih vložili tudi v razkošne nepremičnine.

Fernando Alonso ni le talentiran in spoštovan, pač pa tudi eden najbogatejših voznikov Formule 1. Njegovi karieri je posvečen cel muzej v Španiji, kjer si je možno ogledati njegova tekmovalna vozila, čelade, kombinezone in pokale. Nekdanji Ferrarijev voznik je z Renaultom osvojil dva naslova svetovnega prvaka, po karieri v Formuli 1 pa je med drugim zmagal tudi sloviti dirki za 24 ur Le Mansa in Daytona 500.

Alonso je lastnik prestižnega stanovanja v Dubaju, njegov sosed pa je Roger Federer.

Alonso je ponosen lastnik luksuznega stanovanja v 52-nadstropni stavbi v Dubaju. Po navedbah naj bi bilo to stanovanje vredno 13 milijonov funtov, Alonso pa si tako domovanje deli z nekaterimi najpremožnejšimi zemljani.

Luksuzna vila Fernanda Alonsa na severu Španije

Kljub temu pa Alonso ne živi v Dubaju, saj velik del leta preživi v svojih počitniških hišah. Dve izmed njih naj bi se nahajale v Švici, tretje pa v Oxfordu. Poleg tega ima v svoji rodni Španiji v lasti že fantastično razkošno vilo. Premoženje Fernanda Alonsa se ocenjuje na okoli 250 milijonov evrov, če se bo dvakratni svetovni prvak v letu 2021 res vrnil v Formulo 1, bo njegova denarnica zagotovo še bolj debela.

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje