F1 2020: Policija svari navijače naj se ne približujejo stezi v Silverstonu

0

Britanska policija je vsem navijačem izdala opozorilo, naj se v času dirke za VN Velike Britanije, ki bo na sporedu avgusta, ne približujejo stezi v Silverstonu, saj bi to lahko ogrozilo izvedbo dogodka.

Medtem ko F1 pričenja svojo sezono z dirkami za zaprtimi vrati, obstajajo pomisleki, da bi se navijači lahko še vedno poskušali približati stezi in si dirkaško akcijo ogledovati z bližnjih točk.

Policija okrožja Northamptonshire je tako v posebni izjavi vsem navijačem izdala opozorilo.

Organizatorji prireditev so sprejeli stroge in odločne ukrepe za zmanjšanje tveganja okužbe in zaščito osebja karavane F1, osebja na prireditvah in lokalne skupnosti. Vsako nenadzorovano druženje ljudi v okolici ne bi ogrozilo le dogodka, temveč celotno sezono Formule 1.

Navijače je k spoštovanju navodil pozval tudi vodja dirkališča Stuart Pringle.

Britanski navijači Formule 1 so najbolj strastni na svetu, vendar jih prosimo, da v teh dveh prvih vikendih avgusta ne potujejo na območje Silverstona. 2020 je edinstvena sezona, ki je terjala že toliko žrtev, vendar pa moramo kot avtomobilska skupnost sodelovati, da ne bi ogrožali sezone Formule 1 in pomagali Silverstoneu zaščititi vse okoliške prebivalce.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje