F1 2020: Bottas bolje ocenjen kot Vettel in Leclerc, Twitter ponorel

0

Medtem ko je bilo pričakovano, da bo Lewis Hamilton v novi igri F1 2020 najbolje ocenjeni dirkač, pa je številne navijače presenetila izjemno visoka ocena Valtterija Bottasa, ki je prehitel tudi Vettla in Leclerca.

Nova uradna igra Formule 1 -F1 2020 bo prvič v zgodovini vključevala tudi ocene dirkačev, ki bodo ocenjeni po posameznih dirkaških atributih. Formula 1 je mesec dni pred izidom nove F1 igre razkrila “ratinge” nekaterih dirkačev.

Vsi dirkači so dobili ocene na štirih ključnih dirkaških področjih, katere povprečje nato dajo skupno oceno posameznega dirkača. Profil vsakega F1 voznika hkrati vključuje tudi določene finančne podatke, kot so stroški pogodb, plača in klavzule o odkupu.

Vse te funkcije bodo pomagale igralcu pri odločitvi o izbiri moštvenega kolega pri novem kariernem načinu, ki ga prinaša najnovejša izdaja priljubljene igre.

Najvišjo skupno oceno (94) je pričakovano prejel Lewis Hamilton, na drugo mesto pa so pri Codemastersu postavili Maxa Verstapna in Valtterija Bottasa, ki sta prejela 90 od 99. razpoložljivih točk.

Prav visoka ocena za drugega dirkača Mercedesa je presenetila številne navijače, ki nikakor ne morejo razumeti, kako je lahko Bottas prejel višjo oceno od npr. Ferrarijevega dvojca Sebastian Vettel (89) in Charles Leclerc (86).

Codemasters je bil tako predvsem na družabnem omrežju Twitter deležen številnih kritik navijačev iz celotnega sveta, ki so izrazili ogorčenje nad dejstvom, da je razvijalec igre za drugega najboljšega dirkača v Formuli 1 označil Valtterija Bottasa.

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje