Hamilton: Skušnjava po prestopu k Ferrariju ni trajala dolgo

1

Lewis Hamilton je na vprašanje o možnostih za morebiten prestop k Ferrariju, željo po zmagah v legendarnem rdečem bolidu označil kot skušnjavo “kratkega diha”, saj se zaveda, da lahko ostane del Mercedesove znamke tudi po končani karieri.

Hamilton  za prihodnje leto še nima sklenjene pogodbe, na vprašanje Sky F1, ali ga mika, da bi prestopil k Ferrariju in zmagoval v rdečem dirkalniku, pa je Hamilton odgovoril:

“Mislim, da je to bolj kratkoročna skušnjava. Če pogledate vse voznike, ki so vozili za Ferrari, je to očitno neverjetna ekipa. Prav tako je njihov dirkalnik vedno obarvan v lepo rdečo barvo, ki jo na čeladi nosim tudi sam. Rdeča je barva strasti in ljubezni. Toda tisto, kar je Mercedes naredil za vse svoje voznike – tudi sir Stirling Moss je bil še vedno del ekipe – Mercedes te spoštuje in po karieri postaneš del zapuščine in partner blagovne znamke. Tudi to se mi zdi zelo privlačno.”

guest
1 Comment
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Marjan kralj

Lepo povedano Lewis! Točno tako je in tu ti je mesto. To je za mene kot dilema real ali barcelona. Barca je klub z duso in z odnosom do legend. Real pa je industrija nogometa. Ferari pa formule 1.