Hamilton: Pod čelado sem lahko Superman, če si to želim

1

Šestkratni svetovni prvak Formule 1 Lewis Hamilton je spregovoril o svojem težkem življenju v šoli in pripovedoval o tem, kako mu je motošport vlil zaupanje, da se bo nasilnežem postavil po robu.

Na vprašanje v intervjuju za Mercedesovo spletno stran, ali je kdaj podvomil v svojo sposobnost za volanom F1 bolida, je Hamilton preprosto odgovoril: “Ne.”

Dirkanje mi je vlilo samozavest, ki je kot otrok nisem imel. Še danes pogosto dvomim vase, toda nikoli za volanom dirkalnika. To je nekaj kar dobesedno počnem že vse življenje in to je tisto, kar mi daje toliko samozavesti. Sedem v dirkalnik, si nadenem čelado in lahko postanem kdorkoli. Če si to želim, lahko postanem Superman.

V šoli sem bil majhen otrok, ki so ga nadlegovali večji otroci, tako da sem bil pogosto znotraj svojega malega prostora. Šele ko sem dirkal sem lahko postal nekdo drug in se postavil zase. Sčasoma sem dobil zaupanje in lahko pomagal tudi ostalim, ki so jih ustrahovali nasilneži. Ker sem treniral karate in dobil črn pas, sem lahko koga tudi “premikastil”, kar je bil dober občutek.

guest
1 Comment
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Danijel

Seveda!! Trenutno z merzedesom je lahko vsaki superman!!