Ocon: Nekatere Mercedesove skrivnosti sem že razkril Renaultu

0

Esteban Ocon, ki je pred letošnjo sezono iz Mercedesa prestopil k Renaultu je zatrdil, da je nekatere skrivnosti dominantne ekipe srebrnih puščic že razkril novemu delodajalcu.

Ocon, ki leta 2019 ni dirkal v F1 je imel v preteklem letu kljub temu intenziven program kot Mercedesov rezervni in testni voznik. Mladi francoski dirkač je po koncu sezone zapustil Brackley in se preselil k Renaultu, kjer bo dirkal skupaj z Danielom Ricciardom.

Ocon zatrjuje, da bo nekaj znanja, ki ga je pridobil pri Mercedesu nedvomno prenesel k Renaultu, ob tem pa bo spoštoval dogovor obeh ekip, ki naj bi se dogovorili katere informacije lahko mladi Francoz posreduje novemu delodajalcu.

Od Mercedesa prihajam veliko močnejši, kot sem bil, z veliko več tehničnega znanja, veliko pa sem se naučil tudi na področju organizacije in reševanja težav. Ker nisem dirkal v Formuli 1, sem bil toliko bolj pozoren na te stvari. Seveda sem letos poskušal v določeni meri nekaj znanja prenesti k Renaultu, toda klub temu je potrebno ostati profesionalen, saj gre za občutljive stvari. Renaultu sem prenesel stvari, za katere sta se obe ekipi strinjali. Do sedaj vse poteka zelo dobro, saj sem bil močno vključen v razvoj letošnjega bolida.

 

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje