Binotto Leclercu še ni oprostil skoka s padalom

0

Šef ekipe Ferrari Mattia Binotto je svojega varovanca Charlesa Leclerca v televizijski oddaji na italijanski televiziji opomnil, da še ni pozabil njegovega skoka s padalom, ki ga je mladi Monačan zamolčal svoji ekipi.

Pred pričetkom nove sezone sta Binotto in Sebastian Vettel gostovala v italijanski oddaji Che tempo che fa, medtem ko se je Charles Leclerc pogovoru pridružil preko računalnika. Beseda je nanesla tudi na Leclercov skok s padalom, ki si ga je mladi dirkač privoščil po zaključku lanske sezone.

Charles Leclerc je nedavno razkril, da je po zadnji dirki lanske sezone s skokom s padalom pošteno razjezil Ferrarijevo vodstvo.

Medtem ko je po zadnji dirki v Abu Dabiju Sebastian Vettel za volanom Ferrarija opravljal svoje testne zadolžitve, si je Leclerc skupaj s članom Ferrarijeve dirkaške akademije Giulianom Alesijem privoščil skok s padalom.

Mladi Monačan je razkril, da adrenalinska avantura ni naletela na odobravanje njegovega delodajalca:

“Običajno pred takšnimi zadevami vprašam Ferrari za dovoljenje. Tokrat sem naredil izjemo, saj sem si resnično želel doživeti skok s padalom. Ko so izvedeli, jih je to kar močno razjezilo in tega najverjetneje ne bom več ponovil.”

Binotto je ob gostovanju v priljubljeni oddaji, svojega varovanca v šali opomnil, da mu “incidenta” še ni oprostil, kljub temu pa je izrazil zadovoljstvo z Leclercovo obljubo, da adrenalinskega doživetja ne bo več ponovil.

Preberite tudi  Kako je Red Bull uspešno znižal težo novega bolida RB16

KOMENTIRAJTE!

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj