Hamilton: Kimiju moram začeti plačevati, da ostane v F1

0

Lewis Hamilton se je pošalil, da mora pričeti Kimiju Raikkonenu plačevati, da ostane v F1 čim dlje, saj bi ob Finčevem odhodu sam postal najstarejši dirkač v karavani Formule 1.

Potem ko je Formulo 1 zapustil Robert Kubica, je sedaj Hamilton s 35. leti drugi najstarejši dirkač na startni vrsti. Britanec zaostaja samo za Kimijem Raikkonenom, ki je lani dopolnil že 40 let.

Kljub temu pa se Hamilton, ki lahko v letošnji sezoni izenači rekord sedmih naslovov svetovnega prvaka, nikakor ne počuti starega.

“Sedaj sem že starejši gospod. Moral bom začeti plačevati Kimiju, da ostane. Na mojo srečo vse kaže, da misli nadaljevati.” se je v intervjuju za GQ Hype pošalil Hamilton.

“Počutim se mlajši kot kadarkoli in maksimalno pripravljen na vse izzive. Trenutno nimam nikakršnih težav s fizično pripravljenostjo. Sedaj imam bistveno več izkušenj in tako so priprave na sezono še neprimerno lažje. Zavedam se, da bo prišel čas, ko se bom moral upokojiti, toda menim, da je pred mano še kar nekaj dirkaških let.”

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje