Briatore: Verstappen se mora naučiti kako “zapreti gobec”

0

Nekdanji šef F1 ekip Benetton in Renault Flavio Briatore je prepričan, da se mora Max Verstappen predvsem naučiti kdaj je potrebno molčati.

Verstappen je nedavno podpisal dolgoročno pogodbo z Red Bullom in čeprav Briatore priznava, da je Nizozemec nedvomno izjemen talent, mu hkrati svetuje, da se mora predvsem naučiti, v katerih trenutkih je bolje molčati.

“Lepo ga je videti pri Red Bullu, kjer je na vrhu lestvice in sedaj tam ostal dlje časa,” je dejal Briatore.

“Vozi resnično hitro, ve, kako se nenehno izboljšati in hkrati skrbi za šov.

“Toda Verstappen se preprosto mora naučiti kdaj je potrebno “zapreti gobec”,” je dodal in se posebej navezal na komentarje nizozemskega voznika o domnevni Ferrarijevi goljufiji z motorjem.

Lahko bi opustil obtožbe, da so goljufali. Prvič, s to izjavo ni poskrbel za nič koristnega. Drugič, celotna zgodba je bila popolnoma netočna.”

Kljub temu Briatore meni, da je Verstappen prihodnost Formule 1, sam pa bi v ekipi Nizozemca združil s Charlesom Leclercom.

“Če bi sestavil ekipo, bi si zagotovo želel, da bi bila skupaj Leclerc in Verstappen. To sta dva dirkača, s katerimi bi lahko v naslednjih desetih letih osvojili vsa svetovna prvenstva,” je dejal.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje