Bottas: Neumno bi bilo, če se ne bi učil od Hamiltona

0

Kljub temu, da Valtteriju Bottasu v zadnjih treh letih, odkar dirka za Mercedes, še ni uspelo premagati svojega moštvenega kolega Lewisa Hamiltona, je Finec zadovoljen, da se lahko uči od “najboljšega med najboljšimi.”

Čeprav Bottas priznava, da bi si sam želel še boljših rezultatov je hkrati prepričan, da iz sezone v sezono napreduje, tudi po zaslugi Lewisa Hamiltona:

“Seveda bi si želel, da bi imel več zmag, vendar menim, da sem se bistveno izboljšal tako v kvalifikacijah, kot tudi na samih dirkah. Čutim – in dejstvo je, da še zmeraj napredujem. Vedno stremim k temu in do naslednje sezone bom poskušal biti še boljši, ” je za F1 Racing povedal Bottas.

“V zadnjih treh letih sem se naučil ogromno in se še vedno učim. Mislim, da je biti del tako odlične ekipe priložnost, ki jo vsak voznik želi dobiti, saj ti omogoča, da prideš na naslednjo raven, če trdo delaš, delaš z ekipo in uporabljaš vsa orodja, ki jih imaš na voljo. Vsak dirkač ima svojo pot, vendar bi bilo neumno, če se ne bi poskušali učiti od moštvenega kolega, še posebej, če je to Lewis Hamilton. Vedno izkoristim priložnost, če vidim nekaj, kar počne, naj bo z vožnjo ali nastavitvijo ali kaj podobnega. Veseli me, da je glede teh stvari zelo odprt. Zelo dobro ga je imeti za moštvenega kolega.”

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje