Vettel: Ni mi potrebno spreminjati dirkaškega stila

0

Sebastian Vettel kljub povprečni sezoni meni, da za izboljšanje svoje forme ne potrebuje večjih sprememb, čeprav priznava, da v letu 2019 ni pokazal svojih najboljših predstav.

Vettel je sezono 2019 končal na skromnem petem mestu, v skupnem seštevku svetovnega prvenstva pa je zaostal tudi za svojim moštvenim kolegom Charlesom Leclercom.

Vettel priznava, da bo moral v prihodnjem letu pokazati več, kljub temu pa meni, da za povratek na vrh ne potrebuje večjih sprememb.

Nisem se počutil, kot da sem vedno naredil, kar bi lahko. Mislim, da sem v Formuli 1 že dovolj, da to priznam. Zavedam se, da bom moral narediti narediti boljše delo. Zato mislim, da obstajajo stvari, ki jih lahko naredim bolje in vem, da jih lahko naredim bolje.  Vse je v podrobnostih, majhnih nastavitvah, ki na koncu odločajo. Ni mi potrebno voziti drugače. Nisem pozabil dirkati in skupaj z ekipo moramo razviti bolid s katerim bomo razvili maksimalni potencial.
Ne delam istih stvari, kot sem jih pred 10 leti. Razvil sem se in mislim, da na bolje. Zagotovo pa tu in tam obstajajo stvari, za katere vedno mislite, da jih lahko popravite.”
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje