Toto Wolff: Možnosti za Hamiltonov prestop v Ferrari so 25 %

0

Šef ekipe Mercedes Toto Wolff je prepričan, da kljub govoricam o selitvi k Ferrariju, ki smo jim priča v zadnjih dneh, Mercedes ostaja prva izbira za Lewisa Hamiltona.

Po poročanju Gazzette dello Sport naj bi se Hamilton med sezono 2019 dvakrat sestal z Elkannom, s katerim naj bi se pogovarjala o možnosti Britančevega prestopa k Ferrariju v sezoni 2021.

Šef Mercedesa Toto Wolff razkriva, da Hamiltonu pogovorov s Ferrarijem ne bi zameril, saj razume, da je sedež v rdečem bolidu mamljiv za vse dirkače. Kljub temu je Wolff prepričan, da Mercedes še zmeraj ostaja prva izbira šestkratnega svetovnega prvaka.

“Po mojem mnenju so možnosti, da Lewis ostane pri Mercedesu 75 odstotne, seveda pa se lahko v preostalih 25 odstotkih zgodi še marsikaj. Naš cilj je, da nadaljujemo z Lewisom, toda zavedamo se, da je Ferrari mamljiva opcija za slehernega dirkača. Z Lewisom smo v zadnjih letih ustvarili izjemno zgodbo in želim si nadaljevanje našega sodelovanja tudi v prihodnosti, toda Formula 1 je zelo nepredvidljiva.”

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje