Lewis Hamilton: Onesnaževanje, ki ga povzroča reja krav je večje od tistega, ki ga povzročajo avtomobili

1

Šestkratni svetovni prvak Formule 1 Lewis Hamilton je v zadnjem obdobju izredno dejaven na področju ozaveščanja o posledicah podnebnih sprememb, Britanec pa želi izkoristiti svojo prepoznavnost, da bi o nujnosti sprememb prepričal čimveč ljudi.

Hamilton je prepričan, da lahko svet pred propadom rešimo zgolj z vegansko prehrano:

Potreboval sem 32 let, da sem našel samega sebe in ugotovil, da lahko s svojim vplivom ta svet spremenim na bolje. Do tega trenutka moje življenje ni imelo smisla, saj biti del problema ni rešitev. Onesnaževanje, ki ga povzroča reja krav je večje od tistega, ki ga povzročamo z avtomobili in letali. To je preprosto neverjetno. Edini način za rešitev tega sveta je ta, da postane prehrana vseh ljudi veganska. S tem bi rešili veliko težav s podnebjem, defosterizacijo in izginjanjem ekosistemov, kar bo na koncu privedlo do izumrtja ljudi. Vsakdo lahko postane vegan, potrebno je zgolj spremeniti način razmišljanja.

Preberite tudi  Video: Vettel in Leclerc v novi opravi napovedala prihod novega Ferrarija

1 komentar

  1. seveda… ker pri reji krav nastane full nox zadev in ostalih strupov, ki nastajajo v avtomobilskem motorju xD co2 tak rastline porabijo, tak da toti razvajenček naj nea nekaj pametuje.. druga tak ne zna… njegove izjave mi ne povejo druga kot to, da je vase zagledani egoistični mamin sine, ki je tu kjer je samo zaradi vpliva njegovega očeta.

KOMENTIRAJTE!

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj