Jordan: Lewis Hamilton in Toto Wolff v Ferrari, Vettel v Mercedes

0

Nekdanji lastnik F1 ekipe Eddie Jordan meni, da bo Lewis Hamilton v sezoni 2021 prestopil v Ferrari, ob tem pa s sabo v Maranello popeljal še svojega šefa Tota Wolffa.

V zadnjem obdobju se stopnjujejo govorice, da bi utegnil šestkratni svetovni prvak Formule 1 leta 2021 prestopiti k Ferrariju, česar tudi v Maranellu niso izključili.

Dolgoletni lastnik F1 ekipe Eddie Jordan je v tovrsten razplet prepričan, ob tem pa meni, da bi lahko v nasprotno smer odšel Sebastian Vettel.

Jordan je za Top Gear povedal:

Leto 2021 je za Hamiltona pravi trenutek, da prestopi v Ferrari. Počasi se približuje koncu kariere, pa vendar želi osvojiti še kakšen naslov. Po mojem mnenju je pa pravi razlog dejstvo, da se konec leta 2020 pogodba izteče tudi Totu Wolffu. Zaveda se, da lahko Mercedes tudi zapusti Formulo 1 in Ferrari je zanj najboljša možnost. Hkrati Lewis potrebuje nekoga, da ga pri Ferrariju zaščiti proti Leclercu in Wolff je zanj idealna možnost. Prepričan sem, da bo Hamilton leta 2021 dirkal za Ferrari, šef ekipe pa bo Toto Wolff. Mercedes bi lahko izkoristil priložnost in v svoje vrste pripeljal Vettla, saj si zagotovo želijo nemškega dirkača. V kolikor pa se to ne zgodi, se bo po mojem mnenju Vettel po koncu sezone 2020 upokojil.

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje