Formula 1 na TV3 se je zaključila zgovorno, z zehanjem

2

Ne vem, ali sem v manjšini tistih, ki se mu zehanje glavnega komentatorja v neposrednem prenosu zdi malce neprofesionalno, toda tako pač je, akt pa je dovolj zgovoren. To je Slovenija in Formula 1 na TV3. Resnično ne razumem, zakaj še vztrajajo, če pa se jim več kot očitno tega ne ljubi početi. Denar je precej dobra motivacija.

Formula 1 na TV3: Zatemniti konkurenco in se nato hvaliti z visoko gledanostjo

Čeprav bom kot običajno znova deležen očitkov, zakaj neprestano težim TV3, kjer se bojda trudijo po najboljših močeh, je bil prenos zadnje dirke v sezoni preprosto preveč kriminalen, da bi ga lahko spregledali.

Že na samem začetku smo bili deležni modrovanja, kako je to zadnja dirka Mclarna z Renaultovimi motorji, saj bo ekipa iz Wokinga že naslednje dirko presedlala k Mercedesu, Renault pa bo posledično izgubil izdatna finančna sredstva. Seveda se bo to zgodilo v sezoni 2021 in če sem v začetku še upal, da je šlo zgolj za lapsus, je komentator moje dvome odpravil, ko je svoje napačno prepričanje še enkrat ponovil.

Nato je Kvyat postal Gasly, mehke gume so postale trde, pričele so se bebave primerjave s cestnimi avtomobili, za nameček pa je glavni komentator z zehanjem jasno demonstriral, da bi morda raje počel kaj drugega. Za nami je drugo leto F1 na TV3 in težko rečemo, da je zadeva kaj boljša, kot je bila na začetku.

V kolikor TV3 še ne namerava odnehati, bi bilo dovolj higiensko že to, da bi v sezoni 2020 prenehali z zatemnjevanjem tujih kanalov in siljenjem gledalcev k ogledu svojih bizarnih prenosov.

Zeh …

Male in velike laži: Kdo v resnici zatemni kanale, ki ste jih plačali

guest
2 Comments
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Miha

Dobro napisano. Zehanje v prenosu je res pod vsako kritiko

Varandero

Ja sem včeraj pisal na tv3 kak se norca delajo iz gledalcev oni desetkrat pove foce india in njihova taktika ki jo govorita čisto mimo hvala Slovenija da lahko gledam dva butalca