Rosberg: Hamilton je bolj nadarjen kot Schumacher

0

Svetovni prvak iz sezone 2016 Nico Rosberg, ki je bil v svoji karieri moštveni kolega tako Lewisa Hamiltona, kot Michaela Schumacherja meni, da ima Britanec več “naravnega talenta”, kot ga je imel v času svoje kariere legendarni Schumacher.

Rosberg, ki si je v svoji karieri garažo delil z dvema najuspešnejšima dirkačema v zgodovini Formule 1, je svoja nekdanja moštvena kolega primerjal v pogovoru za AMuS:

“Lewis ima najbrž malce več “naravnega talenta”, kot ga je imel Michael. Je eden izmed najbolj nadarjenih športnikov in zagotovo je dirkač, ki lahko naredi razliko. Po drugi strani pa je bil Michael z vidika delovne etike razred zase. Lewis je izjemno nadarjen in z lahkoto dosega velike stvari, medtem ko je bil Michael ‘popoln paket’.”

[wpmp_header_display name=”F1″ type=”type1″ source=”post” categories=”all” posts_source=”all_posts” layout=”layout1″ custom_style=”off” maincolor=”#eeeeee” secondarycolor=”#eeeeee” thirdcolor=”#eeeeee” date=”true” date_format=”F j, Y g:i a” comments=”true” author=”true” category_show=”true” view=”true” social=”true” order=”DESC” orderby=”views” post_type=”undefined” categories_post_type=””]

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje