Helmut Marko: Max Verstappen bo leta 2020 najmlajši svetovni prvak v zgodovini F1

0

Glavni svetovalec ekipe Red Bull Dr Helmut Marko je razkril, da bodo pri moštvu rdečih bikov storili vse, da Max Verstappen v sezoni 2020 postane najmlajši svetovni prvak v zgodovini Formule 1.

Verstappen bo imel v sezoni 2020 zadnjo priložnost za rekordni dosežek, Marko pa je prepričan, da je Red Bull v letošnji sezoni postavil dobre temelje za popoln napad v prihodnjem letu.

“Letos smo pričeli novo obdobje s Hondo in menim, da smo postavili dobre temelje za prihodnje leto, ko se želimo vrniti na vrh. Moj osebni cilj je, da Max Verstappen postane najmlajši svetovni prvak v zgodovini Formule 1 in ekipa bo storila vse, da mu to tudi uspe. Dokazale je, da je dozorel in prepričan sem, da bomo imeli v prihodnji sezoni na voljo bolid, ki mu bo omogočil naskok na vrh.”

[wpmp_post_display name=”Aktualno” type=”type1″ source=”post” categories=”all” posts_source=”all_posts” layout=”layout1″ custom_style=”off” maincolor=”#eeeeee” secondarycolor=”#eeeeee” thirdcolor=”#eeeeee” date=”true” date_format=”F j, Y g:i a” comments=”true” author=”true” category_show=”true” view=”true” social=”true” order=”DESC” orderby=”date” post_type=”undefined” categories_post_type=””]

  

Preberite tudi  Mercedesov premikajoči se volan buri duhove

KOMENTIRAJTE!

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj