Di Montezemolo: Hamilton bi lani s Ferrarijem osvojil naslov

0

Lewis Hamilton je v zadnjih šestih letih z Mercedesom osvojil pet naslovov svetovnega prvaka, mnogi pa se sprašujejo ali bi Britanec premagal vso konkurenco tudi v primeru, da bi sedel za volanom Ferrarija.

Ferrari na naslov svetovnega prvaka čaka vse od sezone 2007, ko je z rdečim bolidom slavil Kimi Raikkonen. Dolgoletni predsednik legendarne italijanske znamke Luca di Montezemolo je prepričan, da bi Lewis Hamilton medtem že osvojil naslov tudi s Ferrarijem.

Di Montezemolo je o novem naslovu svetovnega prvaka, ki ga je v Austinu osvojil Hamilton za Radio Rai povedal:

“Hamilton je izjemen dirkač in njegov dosežek je velik poklon pokojnemu Nikiju Laudi. Menim, da bi Lewis Hamilton, vsaj v sezoni 2018 osvojil naslov tudi s Ferrarijem, toda to je samo moje mnenje.”

[wpmp_header_display name=”AKTUALNO” type=”type1″ source=”post” categories=”all” posts_source=”all_posts” layout=”layout1″ custom_style=”off” maincolor=”#eeeeee” secondarycolor=”#eeeeee” thirdcolor=”#eeeeee” date=”true” date_format=”F j, Y g:i a” comments=”true” author=”true” category_show=”true” view=”false” social=”true” order=”DESC” orderby=”date” post_type=”undefined” categories_post_type=””]

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje