Bottas svari Hamiltona: Prihodnje leto ne boš zmagal tako enostavno

0

Valtteri Bottas, ki po zmagi na dirki za VN ZDA žari od samozavesti, svojega moštvenega kolega Lewisa Hamiltona svari, da v sezoni 2020 ne bo imel tako lahkega dela.

Dirkač ekipe Mercedes verjame, da si je v letošnji sezoni pridobil dodatne izkušnje, ki mu bodo že prihodnje leto omogočile napad na naslov svetovnega prvaka.

Bottas je letošnjo F1 sezono pričel v zelo dobri formi, nato pa je Finec po seriji napak slabše forme v drugi polovici sezone izgubil priključek s svojim moštvenim kolegom Lewisom Hamiltonom, ki je osvojil svoj šesti naslov svetovnega prvaka.

Finski dirkač pa svojega moštvenega kolega svari, da bo imel v sezoni 2020 bistveno težje delo.

“Odločen sem, da bom v sezoni 2020 Hamiltonu močno otežil delo v boju za naslov. Imel sem nekaj slabših vikendov in to je na koncu odločilo sezono. Kljub temu sem z svojim napredkom zadovoljen, v letošnji sezoni pa sem se veliko naučil. Čutim, da sem pripravljen storiti še korak naprej in v naslednji sezoni izzvati Lewisa v boju za naslov, ki je moj veliki cilj in storil bom vse, da ga tudi dosežem. Storil bom vse, da bo imel velike težave, če me bo želel premagati.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj