Hamilton: Mercedes lahko postane najboljša ekipa v zgodovini F1

0

Lewis Hamilton je tik pred osvojitvijo šestega naslova svetovnega prvaka Formule 1, Britanec pa je prepričan, da je Mercedes na dobri poti, da postane najboljša ekipa v F1 zgodovini.

Mercedes bo z osvojitvijo 6. naslova svetovnega prvaka med konstruktorji, s čimer bo ekipa srebrnih puščic izenačila dosežek Ferrarija iz začetka tisočletja. Hamilton pa je poudaril, da se Mercedes še ne namerava ustaviti.

“Menim, da je ta ekipa sposobna postati najboljša ekipa v zgodovini Formule 1. V zadnjih letih smo resnično ustvarili nekaj izjemnega in k tem dosežkom je prispevalo ogromno ljudi. V zadnjih letih smo spletli zares tesne vezi. Ni enostavno ostati na vrhu toliko let zapored in zato sem še bolj vesel, ko vidim kako je celotna ekipa še zmeraj neverjetno motivirana. Moja naloga je, da sedem v bolid in za ekipo osvojim maksimalno število točk, saj za moj rezultat trdo dela ogromno ljudi tako na stezi, kot v tovarni. Skupaj smo spisali zgodovino in upam, da bomo takšne uspehe dosegali tudi v prihodnosti.”

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje