Toto Wolff: Ferrari bo v Singapurju veliko močnejši kot je bil na Madžarskem

1

Potem ko je Ferrari z zmagama v Spaju in v Monzi maksimalno izkoristil surovo moč svoje pogonske enote, se Formula 1 seli v Singapur, kjer bosta vlogo favorita znova prevzeli ekipi Mercedes in Red Bull. Kljub prednosti na papirju pa je šef Mercedesa v F1 Toto Wolff prepričan, da Ferrari na ulični stezi v Singapurju ne bo tako nemočen, kot je bil pred poletnim premorom na počasni stezi v Budimpešti.

Medtem ko je Charles Leclerc na hitrih stezah v Spaju in Monzi ostal nepremagan je imel Ferrari bistveno več težav na počasnem Hungaoringu, kjer sta se za zmago borila Lewis Hamilton in Max Verstappen. Na dirki za VN Madžarske je Sebastian Vettel na tretjem mestu zaostal za debelo minuto, kljub temu pa je Toto Wolff prepričan, da bo Ferrari na stezi v Singapurju bistveno bolj konkurenčen.

Ničesar ne jemljemo kot samoumevno. Vedeli smo, da bosta vikenda v Spaju in v Monzi za nas zelo zahtevna, medtem ko bi Singapur moral na papirju bistveno bolj ustrezati nam in Red Bullu. Zavedamo pa se, da pri Ferrariju ne počivajo in prepričan sem, da bodo v Singapurju imeli neprimerno boljši paket, kot so ga imeli na Madžarskem.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj