Red Bull dvomi v legalnost Ferrarijeve pogonske enote

0

Šef ekipe Christian Horner je razkril, da je Red Bull  na organe FIE naslovil določena vprašanja o dvomih, ki jih ima ekipa Rdečih bikov o legalnosti superiorne Ferrarijeve pogonske enote.

Ferrari je s pomočjo surove moči svojega pogonskega sklopa dosegel zmago dirkah v Spaju in v Monzi, saj konkurenca ni našla odgovora na hitrost Ferrarijevega bolida na dolgih ravninah obeh dirkališč.

GPS analiza nemškega AMuS-a je pokazala, da je Ferrari s tretjo specifikacijo pogonskega sklopa storil še dodaten korak naprej, Charles Leclerc in Sebastian Vettel pa naj bi v določenih okoliščinah razpolagala z dodatnimi 55. konjskimi močmi.

Konkurenčne ekipe so medtem zaradi Ferrarijeve prevlade na ravninah, že večkrat izrazile sum na morebitne nepravilnosti.

Šef ekipe Red Bull Christian Horner je razkril, da je njegova ekipa o legalnosti Ferrarijevega pogonskega sklopa povprašala tudi organe FIE.

Na FIO smo že večkrat naslovili števila vprašanja glede Ferrarijeve pogonske enote, saj imamo določene sume. Zaenkrat še nismo prejeli nobenih odgovorov.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj