Po navedbah medicinskega osebja naj bi bil Michael Schumacher “priseben”

0

Neimenovan član medicinskega osebja bolnišnice Georges-Pompidou v Parizu, kjer se trenutno nahaja legendarni Michael Schumacher naj bi medijem izdal, da je sdemkratni svetovni prvak Formule 1 “priseben” in se zaveda svoje okolice.

Legendarni nemški dirkač še zmeraj okreva po hudi smučarski nesreči leta 2013, njegovo zdravstveno stanje pa vse do danes ostaja strogo varovana skrivnost.

Po poročanju pariškega Le Parisien so Nemca v strogi tajnosti pripeljali v Pariz, kjer bo na kardiovaskularnem oddelku bolnišnice Georges-Pompidou deležen posebne celične terapije pod vodstvom priznanega kirurga Philippa Menascha, ki ga francoski mediji opisujejo kot pionirja celične kirurgije pri preprečevanju odpovedi srca.

Eden izmed zaposlenih v pariški bolnišnici, ki je želel ostati neimenovan je za francoske medije razkril določene podrobnosti o Nemčevem zdravstvenem stanju:

“Michael se nahaja v mojem oddelku in lahko zatrdim, da je “priseben” in se zaveda svoje okolice.”

Michael Schumacher se je leta 2013 s svojim takrat 14-letnim sinom Mickom in prijatelji odpravil na smučanje v Meribel v francoskih Alpah. Michael je v nekem trenutku zagledal, da prijateljeva hči potrebuje pomoč in zapeljal na neoznačeno območje med dvema stezama. Takrat je Michaelu spodrsnilo, z glavo je zadel ob kamen ter utrpel resne možganske poškodbe s krvavitvami, kljub temu da je nosil čelado. Kasnejša rekonstrukcija dogodka je pokazala, da Schumacher ob padcu ni smučal z visoko hitrostjo, če ne bi nosil čelade, pa bi najverjetneje na smučišču umrl.

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje