Fry: Družina Schumacher bi navijačem morala razkriti Michaelovo zdravstveno stanje

0

Nekdanji šef Michaela Schumacherja pri Mercedesu Nick Fry meni, da bi morala družina Schumacher številnim Michaelovim navijačem razkriti informacije o zdravstvenem stanju sedemkratnega svetovnega prvaka Formule 1.

Zdravstveno stanje Michaela Schumacherja vse odkar se je legendarni dirkač leta 2013 ponesrečil pri smučanju v francoskih Alpah ostaja strogo varovana skrivnost.

Nick Fry, ki je v času Schumacherjevega dirkanja za Mercedes zasedal položaj izvršnega direktorja ekipe je prepričan, da bi si navijači zaslužili izvedeti kaj se dogaja z njihovim junakom.

“Corinna vrši zelo strog nadzor nad vsemi informacijami, ki zadevajo Michaelovo zdravstveno stanje, kar je škoda. Na svetu je več milijonov ljudi, ki so bili Michaelovi veliki navijači in mu po vseh teh letih še zmeraj stojijo ob strani. Menim, da bi lahko razkrili vsaj osnovne informacije o Michaelu. Po drugi strani bi s tem pomagali tudi številnim ljudem in družinam, ki so se soočili s podobnimi poškodbami. Družina Schumacher Michaelu nudi najsodobnejše zdravstene metode, ki so morda širšemu krogu ljudi še neznane.”

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje