Ferrari v Singapurju s pomembnimi posodobitvami

0

Šef ekipe Ferrari Mattia Binotto je razkril, da bo Scuderia na naslednjo dirko v Singapur pripeljala obsežen posodobitveni paket, s katerim želi ekipa iz Maranella odpraviti aerodinamične pomanjkljivosti, ki so jo pestile na dosedanjih dirkah sezone 2019.

Medtem ko Ferrari v letošnji sezoni navdušuje predvsem z močjo svojega pogonskega sklopa na dolgih ravninah, sta imela Sebastian Vettel in Charles Leclerc bistveno več težav z uravnoteženostjo svojega bolida ob vožnji skozi ovinke.

Binotto zagotavlja, da je Ferrari na področju aerodinamike že storil določen korak naprej, Scuderia pa bo na dirko v Singapur pripeljala večji paket posodobitev.

“V Singapur bomo predstavili kar nekaj izboljšav našega bolida SF90. Po dosedanjih dirkah smo v Maranellu temeljito analizirali vse podatke in odkrili kar nekaj pomanjkljivosti, ki jih bomo poizkušali odpraviti že v Singapurju. Menimo, da sedaj končno razumemo delovanje letošnjega bolida in poizkušali bomo izboljšati naš aerodinamični paket. Dejstvo je, da moramo povečati downforce in naslednja dirka bo za naš bolid dober preizkus.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj