Alonso: Morda se v Formulo 1 vrnem leta 2021

0

Fernando Alonso je razkril, da bi se morda lahko v Formulo 1 vrnil v sezoni 2021, ko bo v veljavo stopil nov tehnični pravilnik, v Formulo 1 pa se bodo vrnili bolidi s talnim efektom, ki naj bi prinesli še bolj zanimive dirke.

V zadnjem času smo priča številnim govoricam o morebitni vrnitvi Fernanda Alonsa v Formulo 1, govoricam pa so olje na ogenj dodali še španski mediji, ki zatrjujejo, da je bil dvakratni svetovni prvak prva izbira Red Bulla za novega moštvenega kolega Maxa Verstappna, a naj bi Alonso ponudbo zavrnil.

Španec, ki te dni v Monzi spremlja ekipo Mclaren je zatrdil, da ga vrnitev v Formulo 1 zanima, toda ob določenih pogojih.

“Morda se zdi vrnitev v Formulo 1 najbolj zanimiva v sezoni 2021, ko se bo F1 močno spremenila. Takrat naj bi bilo dirkanje bistveno bolj zanimivo in nepredvidljivo. Razlogi zaradi katerih sem zapustil Formulo 1 so še zmeraj prisotni, toda zdi se, da bi se lahko leta 2021 vendarle nekaj spremenilo na bolje in ne bomo več gledali dominacije ene same ekipe. Edina slaba stvar je 22 dirk na sezono, saj nisem več najmlajši.”

 

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje